VISGILDE HET VISHUYS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visgilde het Vishuys. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 22:24 Eten was heerlijk
27 dec 2022 om 19:37 Binnen 10 minuten had bezorger al 5 minutenlang aan de bel gehangen. Had geen telefoon bij zich. Bel gecontroleerd en niks aan de hand. Zie mijn mail naar jullie
20 dec 2022 om 20:56 Wij bestellen hier met regelmaat. In een woord...heerlijk en altijd voor herhaling vatbaar naast een snelle vriendelijke bezorging
17 dec 2022 om 14:15 Eten super goed maar wanneer er discriminatie bij komt hoef ik hier niet meer te eten en bestelde wel 2x per week bij jullie erg jammer
3 dec 2022 om 23:16 Uitstekend
8 nov 2022 om 21:43 Altijd prima, en goede kwaliteit.
18 okt 2022 om 19:47 Ik had een groot kibbeling menu. Erg lekker, patat was alleen aan karige kant. Voor de rest tevreden.
9 okt 2022 om 21:44 Grote portie kibbeling was erg flauw van smaak en bestaat uit een klein bakje met 5-6stukjes. Lekkerbek had ook weinig smaak. Porties zijn klein voor de prijs die je ervoor betaalt en kwaliteit is ook matig. Bezorging was dan wél weer snel.
5 okt 2022 om 12:40 lekkerbekjes kibbeling heerlijk.betaalbaar
28 sep 2022 om 19:27 Alles was heerlijk warm. Snelle bezorging. Super vriendelijke bezorger - dame. Kortom, aanrader om hier te bestellen. Vandaar mijn 5 sterren.
28 sep 2022 om 18:36 Eten was heerlijk en netjes op tijd
25 sep 2022 om 16:48 Lekkerbekje was lekker enkel zonder kruiden dus smaakte wat flauw. Voor het bedrag wat dit menu kost mag je toch wel wat meer verwachten zat weinig patat bij. Was moeilijk om zat te worden met deze maaltijd zal hier ook nooit meer bestellen